O mně

Jsem Soňa

máma dvou úžasných kluků, fyzioterapeutka a holka, která se rozhodla propojit své podnikání s  on-line světem.

Kdo jsem

Podnikám v oblasti služeb, konkrétně fyzioterapie a masáží, již více než 14 let. Zaměřuji se především na péči o pohybový aparát a lymfatický systém u žen.

Má práce mě naplňuje a baví, avšak bylo období, kdy jsem z důvodu zdravotních problémů nemohla pracovat a přišla jsem tak o významný zdroj příjmů.

Tento fakt mě přiměl k zamyšlení a rozhodla jsem se jednat. Chtěla jsem vytvořit si druhý zdroj příjmů, který by nebyl závislý na mé fyzické práci a který bych mohla vykonávat odkudkoliv 🙂

A podařilo se mi to.

Objevila jsem skvělou komunitu žen, které objevily nový způsob, jak si přivydělat díky neuronáplastem a aromaterapii.

Tyto projekty mi umožňují pracovat odkudkoliv a kdykoliv, a krásně se doplňuje s mým zaměřením na péči o lymfu a zdravý životní styl.

Ráda bych tuto příležitost sdílela i s tebou! Pokud tě zajímá, jak si můžeš vytvořit druhý zdroj příjmu a stát se součástí tohoto jedinečného projektu, napiš mi.

Podnikání s neuronáplastmi nemá na světě konkurenci a možnosti jsou opravdu široké. Protože je to jedinečný a nový produkt na trhu s novou technologií, kteou nemá žádná konkurence. Proto žádné porovnávání, žádné vysvětlování, jen výsledky bez chemie. Chceš se dozvědět víc? Stačí mi napsat, ráda ti vše vysvětlím.

Těším se, že ti ukážu, jak na to!

Mé přání

Můj cíl a vize

Mým cílem je pomáhat co nejvíce lidem dosáhnout spokojeného života, který nezahrnuje pouze práci a nekonečný spěch. Mým cílem je probudit uvědomění, že život je jediný a rychle plyne. Proto bychom se měli rozhodnout prožít ho s radostí a lehkostí.

Nemáme žádnou jistotu, kolik času nám zbývá na této planetě. Proto je důležité si uvědomit hodnotu každého okamžiku. Nechme stranou stres a starosti, které nás omezují, a zaměřme se na to, co je skutečně důležité. Každý den máme možnost objevovat nové zážitky, budovat vzácné vztahy a dosáhnout vnitřního klidu.

Chci tě inspirovat a povzbudit, abys žil plným životem, bez zábran a obav. Překonej své hranice, setkávej se s novými výzvami a objevuj svůj skutečný potenciál. S odhodláním a oddaností se můžeš stát tvůrcem svého vlastního osudu.

Nezapomínej, že každý den je novou příležitostí k tomu, abys dosáhl štěstí a naplnění. Neodkládej své sny a vášně na později, protože život je tu a teď. Je čas se vzdát obav a vydat se na cestu plnou radosti, lásky a úspěchu.

Kontakt

Napiš mi